Koffie drinken in Middelburg

 

Je hoeft in Middelburg gelukkig niet lang op zoek naar goede plekken om koffie te drinken. De laatste jaren schieten de  koffietentjes als paddestoelen uit de grond. Daarnaast biedt de stad ongelofelijk veel leuke uitgaansplekken als de Vlasmarkt, de Markt, Plein40 en het Damplein. Er komen ieder jaar nieuwe bars en restaurants bij. Middelburg bruist, er is er meer te doen dan ooit.

Hieronder vind je de 5 leukste koffietentjes in Middelburg waar je heerlijke koffie kunt drinken! 

Robuust!

Hip fijn koffietentje waar je een heerlijke cappuccino kunt drinken. Je kunt hier in een kleine setting ook af en toe genieten van een leuk muzikaal optreden . Robuust! is midden op de Markt te vinden.

    

https://robuustmiddelburg.nl

Sint John

Hier kun je terecht voor koffie, tosties & meer, zoals zij het zelf omschrijven. Dat alles in een authentieke interieur wat je het gevoel geeft dat je in een warme huiskamer terecht bent gekomen. Er is zelfs een echte Mechelse stoof. Bij mooi weer kun je buiten op het terras op de oude vismarkt zitten. Nostalgie alom.

Geniet van een van de vele verschillende koffiebereidingen, een brede selectie van thee’s, tosties en overheerlijk yoghurtijs.

    

http://www.sintjohn.nl

Koffiepand

Deze koffiebar is onlangs geopend. De zaak ziet er trendy uit, en het concept is duurzaam. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische streekproducten. Je kunt er heerlijke koffie en thee drinken. Daarnaast is er een ruime keuze aan taartjes, cakes, slow breakfast, lunch en afternoon snacks. Voldoende om lekker lang te blijven zitten.

    

http://koffiepand.nl

Expresszo

  

https://expresszo-middelburg.nl

Røst

  

http://www.rostmiddelburg.nl